Moty Cristal

Επαγγελματίας Διαπραγματευτής

ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ

Επαγγελματίας Διαπραγματευτής, με ιδιαίτερη εξειδίκευση σε περίπλοκες διαπραγματεύσεις

Από το 1994 έως το 2001, ο κ. Cristal υπηρέτησε σε ποικίλες επίσημες θέσεις σε ισραηλινές διαπραγματευτικές ομάδες με την Ιορδανία και τους Παλαιστινίους και απέκτησε πολύχρονη εμπειρία έντονων διαπραγματεύσεων.

Από το 2001, ο κ. Cristal, συμβουλεύει και εκπαιδεύει επιχειρηματίες, διευθύνοντες συμβούλους και ανώτερους κυβερνητικούς αξιωματούχους στην Ευρώπη, τη Ρωσία, τις ΗΠΑ και την Ασία, στην ανάλυση, τον προγραμματισμό και τον σχεδιασμό πολύπλοκων διαδικασιών διαπραγμάτευσης. Εργάζεται εντατικά στους τομείς της ενέργειας, της κατασκευής, του χρηματοπιστωτικού τομέα, της τεχνολογίας, της φαρμακευτικής, της βιομηχανίας, των μεταφορών και της αεροναυπηγικής, ασχολούμενος με μια πληθώρα ζητημάτων: από την διαπραγμάτευση λήψης αποφάσεων – περιλαμβανομένων επενδύσεων νέων επιχειρήσεων και διαδικασιών εμπορίας – μέχρι και διαπολιτισμικές επιχειρηματικές διαφορές, συγκρούσεις συνδικάτων-εργοδοσίας, μετασυγχωνευτικές ολοκλήρωσεις και την επιχειρηματική και εθνική διαχείριση κρίσεων.

Ο κ. Cristal είναι Αντισυνταγματάρχης (εα) στις Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF), με εκτεταμένη επιχειρησιακή εμπειρία στη διαπραγμάτευση κρίσεων και διαλέξεις σε παγκόσμιο επίπεδο σχετικά με τη διαπραγμάτευση κρίσεων και τη σύνθετη διαχείριση κρίσεων.

Είναι μέλος της SKOLKOVO, της κορυφαίας Επιχειρηματικής σχολής της Μόσχας, καθώς και λέκτορας στο Executive MBA στο Recanati, στο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ και στο Διεπιστημονικό Κέντρο της Herzelia, καθώς και φιλοξενούμενος μελετητής σε κορυφαία διεθνή ιδρύματα διαπραγμάτευσης, συμπεριλαμβανομένου του Προγράμματος Διεθνούς Διαπραγμάτευσης (PIN) στο IIASA, Αυστρία (2001-2008), το Πρόγραμμα Διαπραγμάτευσης στη Νομική Σχολή του Χάρβαρντ (2007) και στο IDSS στη Σιγκαπούρη (2004).

Ο κ. Cristal είναι τακτικός σχολιαστής σε Ισραηλινά και διεθνή μέσα ενημέρωσης, διεθνή συνέδρια και ακαδημαϊκές εκδόσεις σε θέματα διαδικασιών διαπραγμάτευσης και παρεμβάσεων κρίσης.

Ο κ. Cristal είναι Πτυχιούχος Νομικής Σχολής Bar-Ilan στο Ισραήλ (1994) και της Σχολής Διακυβέρνησης του Χάρβαρντ Κένεντι (1998), καθώς επίσης και διδακτορικός ερευνητής (υποψήφιος διδάκτωρ) στο London School of Economics

Ομιλητές
Υπουργός Ψηφιακής πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.
Ειδικός σε νομοθεσία Διαδικτύου και Τεχνολογίας
Επαγγελματίας Διαπραγματευτής
Ειδικός Ερευνητής – Αναλυτής Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Πολιτική αναλύτρια - Μedia training expert.
Δικηγόρος - Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων & Κυβερνοασφάλειας

Πρόγραμμα

ΣυντονιστήςΑθανάσιος Έλλις Αθανάσιος Έλλις
Δημοσιογράφος Εφημερίδα Καθημερινή
09.30 - 10.00 Εγγραφές
10.00 - 10.30 Key-Note Speaker
 

Νικος Παππας - Υπουργός Ψηφιακής πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

10.30 - 11.00 «Η ελληνική σκηνή»
 

Μανωλης Σφακιανακης - Αντιστράτηγος (ε.α.), Πρόεδρος και Ιδρυτής του Διεθνούς Κέντρου Ασφάλειας CSIi (Cyber Security International Institute). Ειδικός Ερευνητής – Αναλυτής Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

11.00 - 12.00 "Hacked, Exposed, Extorted" - Διαδραστικό case study
 

Dr. Nimrod Kozlovski - Συνεργάτης και επικεφαλής του τμήματος κανονιστικής τεχνολογίας της κορυφαίας Διεθνούς Ισραηλινής Νομικής Εταιρείας Herzog-Fox-Neeman. Διευθυντής στο Jerusalem Venture Partners (JVP), Cyber Labs. Καθηγητής Σπουδών Κυβερνοχώρου, Δικαίου του Διαδικτύου, Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Κυβερνοασφάλειας στο Tel Aviv University. Καθηγητής στο Executive MBA Global of Kellogg.

12.00 - 12.30 Διάλλειμα για καφέ
12.30 - 13.30 «Η διαπραγμάτευση με hackers» - Κατανοώντας την ψυχοδυναμική στρατηγική των διαπραγματεύσεων
 

Moty Cristal - Διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της NEST consulting group. Μέλος της εθνικής ομάδας διαπραγματεύσεων του Ισραήλ. Απόφοιτος του Χάρβαρντ με σημαντική εμπειρία αντιμετώπισης κυβερνο-επιθέσεων σε πολλές χώρες.

13.30 - 14.15 "Οn camera" - Ο παράγοντας «δημοσιότητα» στο crisis management μιας κυβερνο-επίθεση
 

Μαριανα Πυργιωτη - Πολιτική αναλύτρια - media training expert. Συνιδρύτρια της Dome consulting firm με 30ετή εμπειρία ως δημοσιογράφος στα μεγαλύτερα ελληνικά ΜΜΕ (εφημερίδες, ραδιόφωνα, Τηλεοπτικοί σταθμοί) , διετέλεσε Γενική Διευθύντρια στο think tank Ι.Δ.Κ.Κ.

14.15 - 15.00 Ελαφρύ γεύμα
15:00 - 17:30 Παιχνίδι ρόλων: «Οι 72 ώρες»
 

Αυτή η διαδραστική συνεδρίαση, θα εμπλέξει τους συμμετέχοντες σε μια προσομοίωση παιχνιδιού ρόλων, η οποία θα εξερευνήσει τις καταστροφικές επιπτώσεις της κυβερνοεπίθεσης. Θα είναι μια ευκαιρία να αναγνωρίσουν και να διαχειριστούν τα δραματικά διλήμματα τα οποία θα αντιμετωπίσει η διεύθυνση κάθε εταιρείας, όταν εκείνη έρθει αντιμέτωπη με μια παραβίαση δεδομένων, σύμφωνα με το καθεστώς του Ευρωπαϊκού Κανονισμού για την Προστασία των Δεδομένων και την ανάγκη καλύτερης προετοιμασίας, προκειμένου να περιοριστούν οι επιπτώσεις.

Παιχνίδι ρόλων: «Οι 72 ώρες»

ΒeST H ΒeST είναι μια υπολογιστική War Gaming πλατφόρμα σχεδιασμένη να προκαλέσει οργανισμούς/εταιρείες στο να σκεφτούν και να λειτουργήσουν μέσα σε μια ασφαλή εικονική πραγματικότητα, με σκοπό να αναπτύξουν τη γνώση και τις ικανότητες τους απέναντι σε διλήμματα και προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σε πραγματικές συνθήκες. Παρέχει μια μοναδική εμπειρία «παιξίματος» που καταγράφει και αναλύει όλες τις πληροφορίες που ανταλλάσσονται στη προσομοίωση. Ο κ. Dotan Sagi είναι Διευθύνων Εταίρος της Be-Strategic Solutions (BeST) και βετεράνος στη διαχείριση war games στο πλαίσιο της διαχείρισης κινδύνων για Κυβερνήσεις και επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο.
15.00 - 15.30 "Cyber defense in the era of GDPR" - εισαγωγή στη προσωμείωση
 

Δρ. Νικος Θ. Νικολινακος - Managing Partner στην κορυφαία νομική εταιρεία Ν.L (Nikolinakos - Lardas & Partners LLP). Επί 6 συνεχή χρόνια, αυτός και η εταιρεία του έχουν βραβευτεί ως Νο 1 στους τομείς Τηλεπικοινωνιών – Μέσων Ενημέρωσης –Τεχνολογίας (ΤΜΤ), στην προστασία δεδομένων και την Κυβερνοασφάλεια, όπως επίσης στην Πνευματική Ιδιοκτησία και τις Νέες Τεχνολογίες.

15.30 - 17.00 «Το παιχνίδι ρόλων»
 

Προσομοίωση μιας κυβερνο-επίθεσης με τους συμμετέχοντες σε ρόλους της ομάδας διαχείρισης κρίσης

17.00 - 17.30 Συμπεράσματα της άσκησης
Χορηγοί
Xορηγός επικοινωνίας
Δηλώστε συμμετοχή
Λάβετε τα απαραίτητα μέτρα για να είστε έτοιμοι για τον Κοινοτικό Κανονισμό 2016/679 (G.D.P.R - General Data Protection Regulation).

The 72 hours

Ημερίδα για την διαχείριση Kυβερνο-επιθέσεων
150 χωρίς. ΦΠΑ
  • Το κόστος συμμετοχής για το συνέδριο είναι 150 Ευρώ (χωρίς ΦΠΑ) και πρέπει να καταβληθεί με την υποβολή του εντύπου συμμετοχής. Η συμμετοχή σας ισχύει μόνο μετά την κατάθεση του ποσού εγγραφής, το αργότερο έως τις 30 Οκτωβρίου 2017. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά εγγραφής.
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ